Manteniment i reparació de l'automòbil

Idioma: ES CA

La calor ja és aquí i conduir sense aire condicionat pot ser un malson. Sempre és millor prevenir i fer una revisió abans de l'arribada de la calor intensa, però si no ho has fet, millor ara que patir tot l'estiu. Marxar de vacances implica gaudir del cotxe, de conduir-lo. Gaudeix dels viatges, no els pateixis! Pensa que a Hitcon sempre tenim ofertes pretemporada amb preus imbatibles en càrrega de gas, però també t'oferim els millors preus a ple estiu. Són diversos els problemes que poden causar que l'aire condicionat del cotxe no refredi com caldria. Des d'Hitcon volem explicar-te les causes més comunes per les quals l'aire condicionat no respon com esperes.


Manca de gas al circuit de l'aire condicionat

Es tracta d'un circuit tancat que si es trobés en perfecte estat no hauria de ser necessari recarregar el gas mai. No obstant això en estar format per tubs flexibles i en constant moviment, les fugides són comunes. Si engegues l'aire condicionat i no refreda, estaries consumint energia del cotxe sense obtenir el resultat desitjat. La càrrega del gas és barata i us permetrà obtenir la refrigeració desitjada. A més, és important si notes que la càrrega dura realment poc temps, que ho consultis amb un professional ja que si hi ha una pèrdua considerable, hauria de ser reparada.


Filtre d'aire brut

La funció del filtre de l'aire condicionat és filtrar l'aire que accediu a l'interior del cotxe. Aquest filtre es pot veure obstruït per la brutícia en circular amb el cotxe, sobretot si transites en terrenys rústics.
Si el filtre està brut, a més de reduir el cabal d'aire que ingressa a l'habitacle, pot produir una olor desagradable a causa de la pols, els bacteris o els fongs que pugui contenir i que inhalaran els passatgers del cotxe. El que és recomanable és canviar-lo una vegada a l'any o cada 15.000 km, cosa que arribi abans.


El compressor de l'aire condicionat està malmès

Normalment el compressor no sol donar problemes i és comú que el vehicle arribi al final de la vida útil amb el compressor original. Si la fallada es troba al compressor notaràs una vibració estranya en encendre l'aire condicionat del cotxe. Les causes més comunes solen ser fugides del refrigerant, errors elèctrics o mecànics. En aquests casos, el millor és consultar amb un professional. A Hitcon comptem amb un departament exclusiu per a l'arranjament i la revisió de tot tipus d'avaries a l'aire
condicionat, atès per autèntics especialistes al taller Hitcon de Bac de Roda 85 – 87, Barcelona. No dubtis a venir a consultar-nos!


L´aire condicionat del cotxe permet refredar, escalfar i purificar l´aire al´interior del cotxe, generant confort i un ambient agradable. No disminueixis el plaer de conduir! Si vols optimitzar els recursos del teu cotxe i tenir cura de la qualitat de l'aire no dubtis a venir a Hitcon. Els nostres especialistes estaran encantats d'atendre totes les vostres consultes. Estem a la teva disposició!

Horario talleres:


Lun - vie:
9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h
Sábados:
9:00 - 13:00 h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.