Manteniment i reparació de l'automòbil

Idioma: ES CA

La climatització del teu cotxe
al millor preu amb HITCON

Com totes les parts del vehicle, el circuit aire condicionat requereix un manteniment periòdic. Quan vinguis a regar el gas de l'aire condicionat a HITCON, també revisarem el circuit de climatització complet per assegurar-ne un funcionament 100% eficaç i així estalviar en el consum de combustible.

Manteniment de
l'Aire Condicionat de cotxe
a Barcelona

A Hitcon realitzem un complet manteniment de tot el circuit de l'Aire Condicionat. El nostre servei inclou:

✓ Control de la temperatura interior de l'habitacle.
✓ Control de les pressions al circuit.
✓ Estat visual dels elements de climatització.
✓ Control ampolla deshidratant.
✓ Diagnòstic del filtre d'habitacle.

Climatització de l´automòbil.

COM FUNCIONA?

Només les noves climatitzacions automàtiques compten amb un mode d'autodiagnòstic.
Si el climatitzador del teu cotxe és manual (simple botó rotatiu) o semi-automàtic (sense comandament electrònic), no existeix una alerta que t'ajudi a prevenir una fallada i aquell dia d'estiu en què fa tanta calor, pots trobar a faltar el bon funcionament del teu climatitzador.

La climatització de cotxe funciona com la nevera de casa.
Transforma l'aire calent de fora a aire fred gràcies a un gas (R134a) que circula pels diferents circuits.
La diferència és que el teu vehicle utilitza tubs flexibles a causa de les vibracions pròpies del cotxe i aquests afavoreixen fuites.

Trobaràs que la temperatura no baixa, que hi ha poca ventilació a l'habitacle, olors desagradables o simplement baf als vidres.
Això pot passar perquè hi hagi un problema al nivell de fluid de l'ampolla de deshidratant, del filtre de l'habitacle o d'un sistema que s'hagi quedat bloquejat

Sabies que la climatització perd cada any part del seu fluid i que aquest fet fa que consumeixis més carburant?
Un circuit que perd gas triga més temps a generar fred i això comporta un sobre consum. És la raó per la qual s'aconsella mantenir regularment la climatització.

Aire Condicionat de cotxes

Posa a punt el sistema de climatització del cotxe amb HITCON al millor preu de Barcelona.

Xavier Plana

Taller mecánico muy recomendable por su relación calidad y precio, además de distinguirse por su seriedad y buen hacer. En neumáticos también son de los mejores.

Ver en Google

Eva Teruel

Muy profesionales, Dan un muy buen servicio. Muchos taxis acuden a ellos, pq solucionan las alertas al momento Los recomiendo

Ver en Google

JoanRa 87

Muy amables y atentos en el servicio. El hombre que me atendió en la tienda simpático y me regaló una camiseta. Volvería a ir y lugar recomendable.

Ver en Google

Roger Garreta

Ja he anat un parell de cops, la primera per revisió i canvi d'oli i filtres i l'altre dia per una càrrega d'aire A.A. Molt ben atès per Pedro, son molt professionals ràpids i preus correctes, de veritat molt be.

Ver en Google

Prades P

Me han hecho el cambio de aceite y el cambio de filtro de aceite de un seat altea 1.9 tdi, buena relación calidad precio, servicio muy profesional y sin cita previa, los recomiendo

Ver en Google

Katty Arma

Muy buenos , todo de calidad

Ver en Google

Jordi Puchal

Me han atendido muy bien tanto en el taller como en la tienda, el señor más mayor.

Ver en Google

jose luis Tamurejo

Taller de mecánica general, enfocado más al colectivo del taxi,al que atienden de modo preferente cosa lógica por otra parte, pero que atienden con un trato muy profesional y muy amable, yo los descubrí tarde, pero ya no llevo el coche a otro sitio a hacer las revisiones aunque vivo en Olesa, recomendable 100x100.

Ver en Google

Brawl Stars

Servicio rápido, amable y económico. Lo recomiendo 100%

Ver en Google

J.C. W.

Excelente servicio y unos precios inigualables. Hice el cambio de neumáticos. Me ofrecieron varias marcas y precios. Disponen del material en el mismo día (muy conveniente si tienes un coche asiático o de repuestos no convencionales).

Ver en Google

Horario talleres:


Lun - vie:
9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h
Sábados:
9:00 - 13:00 h