Manteniment i reparació de l'automòbil

Idioma: ES CA

EL CONCEPTE HITCON

El Concepte HITCON està basat en una àmplia experiència, iniciada el 1993, al sector de servei de manteniment de l'automòbil.

HITCON neix amb la idea d'associar el taller mecànic al servei de botiga especialitzada en accessoris i recanvis de cotxe.

Aquest concepte ha tingut i té un gran èxit als 4 centres amb què compta actualment la cadena HITCON Automòbil Center. Aquesta combinació de botiga i taller ens permet oferir un servei complet, veloç i integrat.

Què ens diferencia?

HITCON és l'única cadena nascuda de l'experiència al mercat espanyol. L'evolució de la tecnologia aplicada a l'automòbil i la proliferació de marques i models obliga els tallers de reparació actuals a mantenir-se informats adequadament per atendre les exigències del client.
Difícilment un taller aïllat podria aconseguir aquesta informació de manera efectiva i puntual.
La Cadena HITCON, Automòbil Center ha desenvolupat i experimentat el Concepte HITCON que es compon dels elements següents:

Una marca de prestigi associada a la reparació dautomòbils.
Un sistema datenció al client efectiu.
Un sistema informàtic molt efectiu desenvolupat específicament per a la cadena.
Àmplia gamma de serveis al taller així com una gran varietat en marques d'accessoris i recanvis.
Una selecció de proveïdors valorada per marques i preus.

Els nostres tallers estan atesos per mecànics professionals i disposen de maquinària i eines d'última tecnologia per revisar i reparar cotxes cada cop més complexos on l'electrònica s'imposa a tots els dispositius.

Horario talleres:


Lun - vie:
9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h
Sábados:
9:00 - 13:00 h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.