Manteniment i reparació de l'automòbil

Idioma: ES CA

Mecànica per a cotxes
al millor preu

Per a qualsevol incidència que pugui tenir el teu cotxe, a HITCON comptes amb quatre sucursals a la teva disposició: dos centres a Barcelona, un a Badalona i un altre a L'Hospitalet de Llobregat.
Podem resoldre qualsevol problema mecànic que tinguis en un temps rècord i sempre al millor preu. A més, no necessites demanar hora: atenem SENSE CITA PRÈVIA

Amortidors i suspensió

A HITCON realitzem un diagnòstic complet dels teus amortidors i resta del sistema de suspensió i t'indiquem quins canvis necessita el teu cotxe. Com en totes les reparacions i manteniments, treballem amb els millors productes i et proposarem els amortidors davanters i del darrere, molls de suspensió, coixinets, kit de protecció complet o columna d'amortiment, que necessiti el teu cotxe per aconseguir l'excel·lència en el sistema de suspensió del teu cotxe.

Direcció

Fonamental per a una conducció segura. Si trobes una adreça més dura del que és habitual, el teu cotxe es desvia quan el volant està recte o notes una mala adherència a l'asfalt, ha arribat el moment de revisar la teva adreça. A HITCON revisem per a la teva seguretat, tots els components de la direcció: el volant, la columna de direcció, la cremallera, la bieleta i les manguetes. Per a una conducció segura, vine a HITCON. Som especialistes.

Radiadors

Juntament amb la bomba d'aigua, formen part del sistema de refrigeració del teu vehicle i eviten que es produeixin sobreescalfaments que facin malbé el motor, per la qual cosa un bon manteniment d'aquestes dues peces és fonamental per a la vida útil del teu cotxe. A HITCON revisem el seu estat i afegim el refrigerant més adequat per al seu funcionament òptim. En un moment i SENSE CITA PRÈVIA.

Bombes d'aigua

Tenim bombes daigua per a totes les marques i models de vehicles. Qualsevol sigui el teu vehicle, pots trobar un radiador, un kit de distribució o una corretja dentada, a HITCON: la mecànica més ràpida i barata a Barcelona. Canvia la teva bomba d'aigua a qualsevol dels nostres 4 tallers SENSE CITA PRÈVIA.

Embragatge

A HITCON realitzem un control complet sobre l'estat del teu embragatge i els nostres experts t'aconsellaran canviar, si cal, un o diversos components del sistema d'embragatge: kit d'embragatge, sistema de control, volant bimassa. Tindràs, com per a qualsevol altra reparació, el millor preu i la més gran de les qualitats. A més, recuperaràs el cotxe de seguida. Som especialistes en mecànica ràpida a BARCELONA, BADALONA I L'HOSPITALET.

Distribució

Som imbatibles a Barcelona als preus de recanvi del sistema de distribució. Amb el canvi de la corretja de distribució incloem el canvi de bomba d'aigua. Tindràs el Kit de distribució de marca més adequat al teu cotxe, al millor preu i en un temps record. No us perdeu les nostres ofertes en corretges de distribució.

Tubs i cables

Sigui quina sigui la marca i model del teu cotxe, pots canviar els tubs i cables per al manteniment del teu cotxe a HITCON. Com sempre, amb la màxima rapidesa i el preu més barat a Barcelona.

Palier, la tracció de les rodes

El palier és una peça important en el funcionament del cotxe. En cas de trencament o mal estat pot provocar la fallada completa del vehicle. Porteu-lo a HITCON, us donarem un diagnòstic en el moment Els símptomes poden ser: sorolls en una corba tancada o maniobrant, desgast desigual als pneumàtics, el cotxe no segueix bé en línia recta. T'oferim com a tots els nostres serveis i productes, la màxima RAPIDESA, PREU i QUALITAT.

Bombes de fre

A HITCON no només revisem les bombes de fre sinó que fem un diagnòstic exhaustiu del teu sistema de frenada per a més seguretat en la conducció. Consulta tots els detalls a la nostra secció de frens.

Autodiagnosi

A HITCON disposem de les més avançades màquines d'Auto DI per poder analitzar, diagnosticar i reparar qualsevol tipus de vehicle, fins i tot els més moderns. El nostre equip de professionals juntament amb les nostres màquines A.D. solucionaran qualsevol problema. SENSE CITA PRÈVIA.-->

Horario talleres:


Lun - vie:
9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h
Sábados:
9:00 - 13:00 h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.