Manteniment i reparació de l'automòbil

Idioma: ES CA

Canvia els teus pneumàtics
a HITCON

Especialistes en el canvi de pneumàtics, equilibrat i alineat.

Tots sabem com n'és d'important portar uns bons pneumàtics que suportin el pes del cotxe amb les seves acceleracions i frenades alhora que proporcionar estabilitat en la conducció.

A HITCON pots comptar amb les millors marques al millor preu i portar els pneumàtics més adequats per al teu cotxe i estil de conducció. Els nostres experts que tracten més de 65.000 cotxes cada any, us aconsellaran.

HITCON

Pneumàtics barats

Des de

43,30

Pneumàtics Pirelli

Des de

58,70

Pneumàtics Michelin

Des de

73,10

Les millors marques de pneumàtics
al millor preu estan a HITCON.

El nostre gran volum de treball ens permet tenir les millors marques als preus més competitius a Barcelona i també a Badalona i L'Hospitalet de Llobregat.

A HITCON treballem amb totes les marques de pneumàtics. Els nostres experts us aconsellaran tant en marques com en models perquè porteu el més adequat per al vostre cotxe. Michelin, Firestone, Pirelli, Goodyear, Bridgestone, Dunlop, Continental i més marques us esperen en qualsevol dels nostres tallers.

Obtingues excel·lent frenada en sòl sec o mullat i excel·lent adherència en corba. Major durada i menor soroll, darrera generació de pneumàtics que permeten un gran estalvi en combustible.

Pneumàtics barats i de qualitat

Revisa els teus pneumàtics i canvia'ls a HITCON al millor preu. Diagnòstic gratuït i garantia de qualitat.

Troba el teu taller

T'ajudem a informar-te per conèixer l'estat dels teus pneumàtics

Equilibrat i alineació
de pneumàtics

Una mala alineació als teus pneumàtics t'acarrearà més despeses, tant en combustible com en recanvi ja que es gastaran abans.

L'alineació de les rodes consisteix a posar paral·leles les rodes de cada eix i paral·lels els eixos entre si, i ajustar els diferents angles de les rodes, segons els valors establerts pel fabricant del vehicle.
Per la seva banda, l'equilibrat de rodes evita aquestes molestes vibracions que es perceben al volant o les rodes a determinades velocitats.

Tant l'equilibrat com l'alineat dels pneumàtics és imprescindible per mantenir-ne les prestacions i garantir una conducció confortable i segura.

Canvi de pneumàtics.
Cada quant ho he de fer?

Uns pneumàtics revisats periòdicament són la millor garantia que tu i els teus teniu una conducció segura. Pots consultar els nostres especialistes si tens dubtes sobre la idoneïtat dels teus.

Es recomana el canvi de pneumàtics cada 40.000 km i si es compleix qualsevol d'aquestes situacions: una punxada, el desgast del dibuix, signes d'envelliment provocats per la temperatura, la càrrega, la velocitat, l'estil de conducció, quan la seva antiguitat és superior a 5 anys o quan tingui danys diversos com els provocats per cops o les deformacions i, sobretot, quan hi hagi pèrdua d'adherència en superfícies mullades.

Tingues en compte que quan un pneumàtic té una profunditat de dibuix d'1,6 mm (el límit legal) ja ha perdut el 95% de la seva adherència i la seva distància de frenada és cada vegada més gran, a més de patir el risc d'aquaplaning.

Horario talleres:


Lun - vie:
9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h
Sábados:
9:00 - 13:00 h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.