Manteniment i reparació de l'automòbil

Idioma: ES CA

L'embragatge és una peça essencial per conduir el teu vehicle i per canviar les marxes, però també (i sobretot), per transmetre a les rodes la potència del motor. El sistema d'embragatge està compost de diversos components tècnics que es desgasten amb el pas del temps i quilòmetre després de quilòmetre.

Quan sorgeixi el més mínim dubte sobre el correcte funcionament del teu embragatge, consulta immediatament al teu centre HITCON. Després de realitzar un control complet, sabrem aconsellar-te i canviar, si cal, un o diversos components del sistema d'embragatge: kit d'embragatge, sistema de control i volant bimassa.

Passa un dels nostres tallers SENSE CITA PRÈVIA i revisa el funcionament de l'embragatge. Sobretot, si has detectat algun dels símptomes següents:

Canvis de marxa difícils.
Pedal d'embragatge molt suau o molt dur.
Patinat de l'embragatge.
Sorolls o vibracions inusuals.

ELS KIT D'EMBRAGUES A HITCON

Treballar amb les millors marques a HITCON, no vol dir renunciar als millors preus. Tractar més de 65.000 cotxes a l'any ens permet obtenir bones condicions amb els nostres proveïdors per la qual cosa si véns a HITCON amb la necessitat de fer algun canvi en l'embragatge del teu cotxe, comptaràs, com per a qualsevol altra reparació, amb el millor preu i la més gran de les qualitats.

Els nostres experts us aconsellaran sobre la millor opció de kits d'embragatge per al vostre cotxe.

Engegades costa amunt, embussos i carreteres sinuoses: el seu embragatge sent l'esforç. Per això HITCON només treballa amb les millors marques. Els nostres kits proporcionen tots els components rellevants necessaris per al canvi de l'embragatge, és a dir: el plat de pressió, el disc d'embragatge i el rodament d'embragatge.

Podràs triar la marca que millor s'adapti a les necessitats del cotxe. Els nostres experts et recomanaran algunes de les millors marques amb què treballem: SACHS, VALEO, LUK, recanvis originals.

Tenim entre totes les marques, 1.100 referències de kits complets i 700 referències per als recanvis, incloent els coixinets hidràulics d'embragatge i els embragatges de competició, tant per a vehicles de turisme, vehicles utilitaris i vehicles pesants.

No ho pensis més, les millors marques al millor preu sempre al teu taller HITCON. SENSE CITA PRÈVIA
Hitcon Automóvil Center

4,3

Sobre un total de 1598 ressenyes a Google

Opinions reals
de clients.

Comprova-les!

Monica Sol

Como siempre muy profesionales

Ver en Google

J.C. W.

Excelente servicio y unos precios inigualables. Hice el cambio de neumáticos. Me ofrecieron varias marcas y precios. Disponen del material en el mismo día (muy conveniente si tienes un coche asiático o de repuestos no convencionales).

Ver en Google

bcn9barris

Buen servicio y rápido

Ver en Google

Maria José Fernández Espinosa

El MEJOR precio en neumáticos y cambio aceite

Ver en Google

Iván Fuentes

Buen taller de mecánica rapida, buenos precios en ruedas y cambios de aceite.

Ver en Google

Jose Maria Villar

Lugar donde se encuentran servicios de cambio de nuematicos, pastillas frenos, cambio de aceite etc.., muy buen servicio y precios super buenos

Ver en Google

Franciso Murillo

Cambio de aceite y filtro un Repsol 5 30 por menos de 50 euros, en otros sitios de mecanica rápida solo por la lata de aceite ya me pedían los 49 euros. Llegue antes de que abriesen y en 30 minutos ya estaba listo. Me hicieron revisión de frenos gratuito y lo vieron bien.

Ver en Google

Sara Valdes folquet

Muuuuy buen precio y excelente atención

Ver en Google

Marcos Garcia

sin duda lo recomiento calidad precio los mejores y de primeras marcas

Ver en Google

Oscar Oliver Sanchez

Mecànica ràpida y Mantenimiento con inmejorable relación calidad precio. Excelente atención del personal. Le falta una sala de espera con aire acondicionado y televisión, pero la cafetería restaurante de enfrente está muy bien.

Ver en Google

Horario talleres:


Lun - vie:
9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h
Sábados:
9:00 - 13:00 h