Manteniment i reparació de l'automòbil

Idioma: ES CA

L'embragatge és una peça essencial per conduir el teu vehicle i per canviar les marxes, però també (i sobretot), per transmetre a les rodes la potència del motor. El sistema d'embragatge està compost de diversos components tècnics que es desgasten amb el pas del temps i quilòmetre després de quilòmetre.

Quan sorgeixi el més mínim dubte sobre el correcte funcionament del teu embragatge, consulta immediatament al teu centre HITCON. Després de realitzar un control complet, sabrem aconsellar-te i canviar, si cal, un o diversos components del sistema d'embragatge: kit d'embragatge, sistema de control i volant bimassa.

Passa un dels nostres tallers SENSE CITA PRÈVIA i revisa el funcionament de l'embragatge. Sobretot, si has detectat algun dels símptomes següents:

Canvis de marxa difícils.
Pedal d'embragatge molt suau o molt dur.
Patinat de l'embragatge.
Sorolls o vibracions inusuals.

ELS KIT D'EMBRAGUES A HITCON

Treballar amb les millors marques a HITCON, no vol dir renunciar als millors preus. Tractar més de 65.000 cotxes a l'any ens permet obtenir bones condicions amb els nostres proveïdors per la qual cosa si véns a HITCON amb la necessitat de fer algun canvi en l'embragatge del teu cotxe, comptaràs, com per a qualsevol altra reparació, amb el millor preu i la més gran de les qualitats.

Els nostres experts us aconsellaran sobre la millor opció de kits d'embragatge per al vostre cotxe.

Engegades costa amunt, embussos i carreteres sinuoses: el seu embragatge sent l'esforç. Per això HITCON només treballa amb les millors marques. Els nostres kits proporcionen tots els components rellevants necessaris per al canvi de l'embragatge, és a dir: el plat de pressió, el disc d'embragatge i el rodament d'embragatge.

Podràs triar la marca que millor s'adapti a les necessitats del cotxe. Els nostres experts et recomanaran algunes de les millors marques amb què treballem: SACHS, VALEO, LUK, recanvis originals.

Tenim entre totes les marques, 1.100 referències de kits complets i 700 referències per als recanvis, incloent els coixinets hidràulics d'embragatge i els embragatges de competició, tant per a vehicles de turisme, vehicles utilitaris i vehicles pesants.

No ho pensis més, les millors marques al millor preu sempre al teu taller HITCON. SENSE CITA PRÈVIA
Horario talleres:


Lun - vie:
9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h
Sábados:
9:00 - 13:00 h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.