Manteniment i reparació de l'automòbil

Idioma: ES CA

Les millors marques
al millor preu

A HITCON treballem amb TOTES LES MARQUES però principalment amb CASTROL i REPSOL que reforcen la seva acció per reduir el contacte entre les superfícies metàl·liques . Les seves molècules intel·ligents s'adhereixen al motor per oferir una capa extra de protecció que allarga la vida útil del motor de l'automòbil.

Tot i això, disposem d'una àmplia gamma de lubricants i marques a la nostra botiga, amb diferents viscositats i nivells de qualitat per complir amb els requeriments de tots els motors gasolina i dièsel del mercat.

Canvi d'oli de
cotxe o furgoneta

Des de

29,95
Pressupost canvi d'oli

Revisió de cotxe a
Hitcon Automóvil Center

Troba el teu taller

REVISIÓ BÀSICA
canvi d'oli i filtres

Amb aquesta revisió, cobrim les necessitats bàsiques per al manteniment del vehicle, canviant l'oli (estrenaràs ampolla), el filtre d'oli i el filtre d'aire. Per al filtre d'aire, fem servir la millor marca mundial: MANN FILTER. Recorda que els canvis de filtres són un punt essencial que cal no saltar-se ja que permeten:

✓ Un funcionament òptim del vehicle
✓ Una major longevitat del motor
✓ Un consum optimitzat
✓ Un nivell de contaminació mínim

REVISIÓ COMPLETA
El millor manteniment del teu cotxe

✓ Amb més de 40 punts de control, inspeccionem els elements principals del vehicle relacionats amb la seguretat: discos, pastilles, pneumàtics i més.

✓ Revisem també el sistema d'escapament i el funcionament correcte d'enllumenat del cotxe.

✓ Canviem els filtres d'oli i aire, posant a nivell anticongelant, rentaparabrises i el líquid de direcció assistida.

✓ També realitzem canvis al filtre del carburant, que elimina les petites impureses presents al carburant i allarga la vida útil dels injectors, la bomba d'alta pressió i el filtre de l'habitacle, encarregat de filtrar l'aire que respires al cotxe eliminant impureses.

HITCON Automòbil Center

A Barcelona, Badalona i Hospitalet de Llobregat.
Demana sense compromís un pressupost per al canvi d'oli del teu cotxe o troba el teu taller més proper, atenem sense cita prèvia.

Oriol MB

Primera vez que voy a este taller, concretamente para una revisión integral con cambio de aceite y filtros. Rapidez, profesionalidad y buena relación calidad-precio. Lo más importante para mi es no tener la sensación de "que me la están colando" (algo que pasa en conocidas cadenas de talleres). En Hitcon ha sido todo lo contrario. Hemos acabado contentos y seguro que volvemos.

Ver en Google

Anthony C.

El trato genial y el asesoramiento increíble. A destacar rapidez y profesionalidad. Gracias.

Ver en Google

Maria José Fernández Espinosa

El MEJOR precio en neumáticos y cambio aceite

Ver en Google

diana jimenez hueso

Mejor taller recomiendo 100×100. Desde la entrada a la salida muy amables, me cambiaron la bateria de la moto al momento supieron el problema. Muy profesionales !!

Ver en Google

Antonio Martín Hernández

Inmejorable relación calidad precio,Hugo un auténtico Crack!!!

Ver en Google

Lorena Hernandez

Buen trato al cliente, buenos precios los mecánicos muy buenos y atentos, y los dos chicos de tienda muy atentos a todo para gestionar el mínimo tiempo de espera. Volveré seguro!! Lo recomiendo a todo el mundo.

Ver en Google

Roger Garreta

Ja he anat un parell de cops, la primera per revisió i canvi d'oli i filtres i l'altre dia per una càrrega d'aire A.A. Molt ben atès per Pedro, son molt professionals ràpids i preus correctes, de veritat molt be.

Ver en Google

Bogdan S

son muy rápidos y profesionales. Cambié mis pastillas de freno en 1-1.5 horas.

Ver en Google

jose luis Tamurejo

Taller de mecánica general, enfocado más al colectivo del taxi,al que atienden de modo preferente cosa lógica por otra parte, pero que atienden con un trato muy profesional y muy amable, yo los descubrí tarde, pero ya no llevo el coche a otro sitio a hacer las revisiones aunque vivo en Olesa, recomendable 100x100.

Ver en Google

MANUEL LOPEZ ABELLA

Buen servicio, excelente atencion y el Francesc me dio unas detalladas explicaciones sobre el aire acondicionado. Y un precio muy bueno

Ver en Google

Horario talleres:


Lun - vie:
9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h
Sábados:
9:00 - 13:00 h