Manteniment i reparació de l'automòbil

Idioma: ES CA

Les millors marques
al millor preu

A HITCON treballem amb TOTES LES MARQUES però principalment amb CASTROL i REPSOL que reforcen la seva acció per reduir el contacte entre les superfícies metàl·liques . Les seves molècules intel·ligents s'adhereixen al motor per oferir una capa extra de protecció que allarga la vida útil del motor de l'automòbil.

Tot i això, disposem d'una àmplia gamma de lubricants i marques a la nostra botiga, amb diferents viscositats i nivells de qualitat per complir amb els requeriments de tots els motors gasolina i dièsel del mercat.

Canvi d'oli de
cotxe o furgoneta

Des de

29,95
Pressupost canvi d'oli

Revisió de cotxe a
Hitcon Automóvil Center

Troba el teu taller

REVISIÓ BÀSICA
canvi d'oli i filtres

Amb aquesta revisió, cobrim les necessitats bàsiques per al manteniment del vehicle, canviant l'oli (estrenaràs ampolla), el filtre d'oli i el filtre d'aire. Per al filtre d'aire, fem servir la millor marca mundial: MANN FILTER. Recorda que els canvis de filtres són un punt essencial que cal no saltar-se ja que permeten:

✓ Un funcionament òptim del vehicle
✓ Una major longevitat del motor
✓ Un consum optimitzat
✓ Un nivell de contaminació mínim

REVISIÓ COMPLETA
El millor manteniment del teu cotxe

✓ Amb més de 40 punts de control, inspeccionem els elements principals del vehicle relacionats amb la seguretat: discos, pastilles, pneumàtics i més.

✓ Revisem també el sistema d'escapament i el funcionament correcte d'enllumenat del cotxe.

✓ Canviem els filtres d'oli i aire, posant a nivell anticongelant, rentaparabrises i el líquid de direcció assistida.

✓ També realitzem canvis al filtre del carburant, que elimina les petites impureses presents al carburant i allarga la vida útil dels injectors, la bomba d'alta pressió i el filtre de l'habitacle, encarregat de filtrar l'aire que respires al cotxe eliminant impureses.

HITCON Automòbil Center

A Barcelona, Badalona i Hospitalet de Llobregat.
Demana sense compromís un pressupost per al canvi d'oli del teu cotxe o troba el teu taller més proper, atenem sense cita prèvia.

Horario talleres:


Lun - vie:
9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h
Sábados:
9:00 - 13:00 h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.