Manteniment i reparació de l'automòbil

Idioma: ES CA

Símptomes de fallada al
sistema de frenada

✓ S'activa l'indicador de frens.
✓ El fre de mà no funciona correctament.
✓ Si notes més dur o més suau del que és habitual el recorregut del pedal del fre.
✓ Si el teu cotxe es desvia lateralment en el moment de la frenada.
✓ Si notes vibracions al pedal de fre o al volant.
✓ Si els frens del teu cotxe es bloquegen amb la mínima pressió sobre el pedal.
✓ Si hi ha sorolls o grinyols en frenar.

Les pastilles de fre, les sabates i els discos de fre es desgasten amb el temps i l'ús. Per la teva seguretat i la dels teus, és important fer una revisió completa del sistema de frenada del cotxe. A HITCON els nostres especialistes et faran un diagnòstic complet i GRATUÏT, a més t'indicaran quins canvis necessita el teu cotxe. No has revisat el líquid de fre en els darrers dos anys?

Passa't per un dels nostres tallers SENSE CITA PRÈVIA i farem una revisió completa dels teus frens, al millor preu.

Pastilles de fre
al millor preu a Barcelona.

Treballem amb les millors marques en kits de frenada per a cotxe.

Pressupost frens

Canvia els teus frens a HITCON el mateix dia i sense cita prèvia

A HITCON sabem que la teva seguretat és fonamental a la carretera. Per això treballem amb les millors marques per proporcionar el millor sistema de frenada per al cotxe. A més, els nostres preus són els més competitius a Barcelona. Els nostres experts us aconsellaran el que necessita el vostre cotxe. El bon funcionament dels teus frens és fonamental per a una conducció segura.

Treballem amb les millors marques: Icer, Necto, Brembo, Ate, EBC, Ferodo. Pots trobar-les a qualsevol dels nostres tallers. Segur que hi ha un taller hitcon a prop teu.

CADA QUANT CAL REVISAR ELS FRENS?

Les pastilles de fre són les peces que pateixen el desgast més gran perquè assumeixen gairebé el 80% de la potència que s'exerceix per frenar el vehicle. És aconsellable canviar-les cada 15.000 km.

Els discos de fre s'encarreguen de suportar les altes temperatures que suposa la fricció de les pastilles. Cal canviar quan canviïs les pastilles de fre.

El Tambor fre que és l'encarregat de reduir la velocitat a les rodes del darrere. S'ha de substituir amb el canvi de sabates.
Les sabates que juntament amb el tambor i els bombins compleixen la funció principal de frenada. Cal canviar-les a partir dels 40.000 km.

Per acabar, el líquid de fre, que transmet l'esforç que fem sobre el pedal de fre a les quatre rodes, s'ha de canviar juntament amb les pastilles de fre o cada dos anys.

Reparacions frens de cotxe

Canvia les teves pastilles de fre, sabates i líquid de fre, al millor preu i SENSE CITA PRÈVIA a HITCON.
diagnòstic gratuït.

Pressupost frens
-->

Horario talleres:


Lun - vie:
9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h
Sábados:
9:00 - 13:00 h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.