Manteniment i reparació de l'automòbil

Idioma: ES CA

✓ Corretja de distribució
✓ Bomba d'aigua
✓ Rodaments
✓ Mà d'obra
✓ IVA
✓ Al moment

des de

340€

Rapidesa + preu + qualitat
i honestedat

Els nostres experts, que tracten més de 65.000 cotxes a l'any, us aconsellaran sobre la vostra corretja de distribució, la canviaran (si cal) al millor cost i en el menor temps possible perquè puguis disposar com més aviat millor del teu cotxe.

Recorda: és molt important tenir controlat quan tens de revisar l'estat de la corretja de distribució del teu cotxe ja que pot estalviar-te molts diners. El trencament d'aquesta peça genera seriosos danys al motor i una reparació normalment costosa.

Kits de corretja de distribució
de les millors marques i a preus increïbles.

Tindràs un servei de canvi de corretja de distribució complet amb bomba d'aigua inclosa i també els rodaments. Líders en manteniment de corretges de distribució a Barcelona.
El nostre gran volum de feina ens permet tenir les millors marques als preus més competitius a Barcelona.


Marques líders com: GATES, BOSCH, DAYCO, INA, SKF i HUTCHINSON són alguns exemples de les que podràs trobar als nostres tallers HITCON.

Mecànics experts t'aconsellaran tant en marques com en models perquè portis el més adequat al teu cotxe.
Tindràs un servei de canvi de corretja de distribució complet amb bomba d'aigua inclosa i també els rodaments. Líders en manteniment de corretges de distribució a Barcelona.

A molts cotxes la bomba d'aigua està vinculada a la corretja de distribució. Si és així al teu cotxe, el millor que pots fer és canviar-ho tot i evitar reparacions més costoses en un futur.
Els nostres preus en canvi de corretja de distribució inclouen el canvi de la bomba daigua a més de tots els rodaments que intervenen en el funcionament.

HITCON Automòbil Center

Demana un pressupost sense compromís i acosta't a qualsevol dels nostres tallers sense cita prèvia.

Horario talleres:


Lun - vie:
9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h
Sábados:
9:00 - 13:00 h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.