Manteniment i reparació de l'automòbil

Idioma: ES CA

És difícil parar atenció a totes i cadascuna de les parts del cotxe, però totes són importants. El eixugaparabrises és un element clau per a la conducció segura. En depèn la visibilitat al volant. A través de la visió arriba el 90% de la informació necessària que rebem en conduir. És senzill: mires, comprens i interpretes la situació que t'envolta per prendre decisions en segons. Si la primera de les accions no és eficient, les decisions que prenguis potser no són les més encertades. El mal estat del netejapabrises pot constituir un defecte greu en intentar passar la ITV. Des d'Hitcon volem explicar-te l'elemental dels netejapabrises perquè no corris riscos innecessaris al volant.


Quan duren els eixugaparabrises?

El cautxú és un material perible i com a tal té una vida útil limitada. És a dir, que els eixugaparabrises, han de ser canviats amb certa assiduïtat. La freqüència de canvi depèn, bàsicament de les inclemències del temps: variacions brusques de temperatura, pluja i sol. A més, has de tenir en compte que la secció reduïda de la goma fa més factible que perdi flexibilitat i s'endureixi en circumstàncies adverses. Un cotxe que dorm a garatge conservarà millor les escombretes en estar més hores protegit. El consell és reemplaçar els eixugaparabrises una vegada a l'any. Són elements econòmics pels quals no us sortirà a compte estalviar. Realitzar el canvi és una tasca relativament senzilla per a un professional, per la qual cosa t'aconsellem que no perdis temps intentant improvisar. Vine a veure'ns a qualsevol dels nostres 4 tallers a Barcelona, Badalona i Hospitalet i ho tindrem solucionat en un obrir i tancar els ulls.


Manteniment del eixugaparabrises

La neteja és la tasca de manteniment més eficaç que pots realitzar per intentar prolongar la vida útil de les escombretes. T'aconsellem que ho facis cada dos mesos amb un drap net humitejat amb líquid netejavidres. D'aquesta manera s'elimina qualsevol adherència que impedeixi l'obtenció d'una escombrada neta. Has d'evitar accionar-los quan el vidre està gelat o acumula molta pols, ja que malmetrà la superfície de les escombretes.

És important que tinguis sempre líquid al dipòsit. Hi ha una gran varietat de productes específics. No utilitzeu aigua de l'aixeta ja que la calç podria obstruir els orificis de sortida del líquid. D'altra banda, no has de deixar passar molt de temps sense utilitzar-los ja que es pot obstruir la bomba d'aigua i és possible que es formi òxid.


La conclusió és senzilla, els has de mantenir nets, procurar protegir-los de la intempèrie i estar atent si notes que l'escombrada deixa estries o si enmig de l'accionament es produeixen sacsejades i soroll. Gran percentatge dels accidents es produeixen per manca de visibilitat, motiu pel qual és fonamental controlar l'estat dels eixugaparabrises sempre. Si veniu a veure'ns us sorprendreu de la nostra eficiència, rapidesa i bons preus. Treballem amb les millors marques, com Valeo o Bosch, als millors preus, ia més ens encanta el que fem. T'esperem!

Horario talleres:


Lun - vie:
9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h
Sábados:
9:00 - 13:00 h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.