Manteniment i reparació de l'automòbil

Idioma: ES CA

La situació vigent fins al 2010 no era justa. S'obligava el client a fer totes les revisions i tasques de manteniment exclusivament en tallers oficials del fabricant del cotxe. La comissió europea va aprovar la normativa de compliment obligat, Reglament 461/2012, que protegeix els drets dels usuaris, permetent triar el taller de la seva preferència, sense que això afecti la garantia del cotxe. El fet d'haver de recórrer obligadament als tallers oficials suposava una pràctica unilateral que es traduïa en pressupostos més alts, en no haver de competir amb preus amb cap altre taller. Però a partir de l'aplicació d'aquest reglament, el client pot fer les revisions i tasques de manteniment a qualsevol taller mecànic sense que això penalitzi la cobertura de la garantia. T'expliquem més…


Avantatges de portar el teu cotxe a un taller no oficial

Avui dia els tallers no oficials poden sol·licitar tots els equips necessaris de diagnòstic, fins i tot els de control d'avaries electròniques, així com tota la informació tècnica necessària a les marques oficials. Aquestes empreses tenen l'obligació de facilitar tota la informació com ho fan amb els tallers oficials. Totes les revisions, reparacions i tasques de manteniment, fins i tot les més senzilles com ser el canvi d'oli, pastilles de frens, amortidors, pneumàtics, etc. es poden passar a qualsevol taller a un preu que es pot reduir fins a la meitat. Fins i tot si canvies els amortidors en un taller independent i després es trenca l'embragatge, el cotxe segueix en garantia, de manera que aquesta tasca estarà coberta per ella al taller oficial. A Hitcon segellem el llibre de revisions del cotxe, deixant reflectida la tasca realitzada i la seva data. D'aquesta manera tindreu el control de l'historial del vostre cotxe. A més, t'entreguem la factura amb els km al moment de la reparació, que et servirà per portar-la al concessionari, a més de ser el document que et servirà de garantia amb nosaltres.

L'elecció del taller amb total llibertat us permetrà pagar menys, sobretot amb les ofertes en serveis que Hitcon té per oferir-vos. A més, et dóna l'opció de seguir posant el teu cotxe a les mans dels professionals del teu taller de confiança. T'aconsellem que paris atenció a la claredat en els pressupostos i la transparència al moment de triar un taller on portar el teu cotxe.


Què passa amb els recanvis dels tallers no oficials?

El concepte de recanvi original canvia, ja no s'han de distingir visualment dels “genèrics”. Des de l'1 de juny del 2010 els fabricants de cotxes tenen l'obligació de subministrar als tallers independents tots els seus recanvis originals. Això vol dir que no importa a quin taller vagis, no hauria de significar canvis ni diferències pel que fa als recanvis. A més oficials o no, pots triar entre originals o genèrics si les peces ofereixen una qualitat equivalent i compleixen les especificacions tècniques que demana el fabricant. A més a Espanya totes les peces tenen garantia de 2 anys per llei, protegint el client davant de recanvis de poca qualitat.


És a dir que tu tries on portes el teu cotxe i en conseqüència, quant pagues. Hitcon us ofereix els millors preus del mercat ia més no necessites demanar cita prèvia. Els 4 tallers de la cadena Hitcon són a la teva disposició a Barcelona, Badalona i Hospitalet. A més, pots sol·licitar pressupostos online i fer qualsevol consulta relacionada amb els serveis que oferim. Et contestarem com més aviat millor!

Horario talleres:


Lun - vie:
9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h
Sábados:
9:00 - 13:00 h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.